metode de plata

Poti alege una dintre urmatoarele metode de plata:

1. transfer bancar;
2. card bancar;

« Inapoi

1. Transfer bancar

Transfer bancar – prin ordin de plata din contul tau, in baza facturii proforme emise de catre SC FlightBooster SRL pe care ai primit-o pe adresa de e-mail folosita la crearea contului.

Poti efectua un transfer bancar in baza facturii proforme in format electronic pe care o vei primi pe e-mail in urma achizitionarii serviciului. Adresa de e-mail pe care vom trimite factura proforma este cea folosita de tine la crearea contului pe Platforma noastra web.

Comanda va fi rezervata timp de 72 ore, in asteptarea efectuarii platii.

Procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului FlightBooster S.R.L. cu suma transferata de tine. Dupa confirmarea incasarii sumei de catre banca noastra, vei putea beneficia de serviciile comandate.

Atentie: In cazul acestei metode de plata, confirmarea platii de catre banca depinde de programul bancar. Te rugam sa te asiguri ca serviciul comandat nu este programat in urmatoarele 72 de ore. Pentru serviciile comandate de pe o zi pe alta iti recomandam utilizarea altor metode de plata furnizate la adresa www.flightbooster.com/metode de plata.

« Inapoi

2. Plata cu card bancar

Plata cu card bancar - orice card de credit/debit al carui posesor esti.

Daca ai ales ca metoda de plata "Card bancar" vei fi directionat catre pagina de plata a procesatorului Mobilpay si este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau bancar.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti va oferi informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea prin e-mail.

« InapoiPentru mai multe informatii:

office@euzbor.ro